Ondernemingsnummer XL Keukens NV: BE0471.392.977

Privacyregeling/GDPR

Tekstvak: www.xl-keukens.beAfgeronde rechthoek: Afgeronde rechthoek: Afgeronde rechthoek: Afgeronde rechthoek: Afgeronde rechthoek: Afgeronde rechthoek:

 

Hoe gaan wij te werk voor uw droomkeuken?

 

 

Het aankopen van een keuken is een weloverwogen keuze en dient met de meeste zorg te worden uitgevoerd. Daarvoor hebben wij dan ook het volgende stappenplan ontworpen.

 

 

 

Stap 1: BEZOEK AAN EEN XL-KEUKENS TOONZAAL
U komt met de afmetingen van uw keuken naar één van onze XL-toonzalen.
Hierbij kan u gebruik maken van het plan van uw architect of u kunt zelf een eenvoudige schets maken van uw keuken. Houd hierbij rekening met muren, ramen en deuren.

 

 

 

Stap 2:  ADVIES OP MAAT & OPMAKEN KEUKENPLAN
Na het beluisteren van uw voorkeuren en wensen, zullen onze keukenadviseurs u bijstaan met raad en daad. Onze keukenadviseurs zullen er alles aan doen om de ruimte van uw keuken zo optimaal mogelijk te benutten. In samenspraak met U zal hij het keukenplan van uw droomkeuken uitwerken. Het ontworpen keukenplan wordt in 3D uitgewerkt. Dit geeft een mooi en realistisch beeld van uw toekomstige droomkeuken.
Deze helpende hand zal u zeker van pas komen als u ons bijzonder uitgebreide gamma ontdekt!

 

 

 

Stap 3: OPMETING VAN UW KEUKEN
Onze technische afdeling komt bij U langs en neemt de correcte maten. Hierbij wordt met alles rekening gehouden. Zodat wij een technische tekening kunnen maken met daarop het aansluitschema voor de nodige aansluitingen van water en elektriciteit.

 

 

Stap 4: FINALISEREN VAN UW DROOMKEUKEN
U brengt een tweede bezoek aan onze toonzaal en U overloopt samen met onze keukenadviseur nogmaals stap voor stap het ontwerp. U kunt dan nog eventuele veranderingen aanbrengen. Zodat U helemaal zeker bent van uw droomkeuken.

 

 

 

Stap 5: VERVAARDIGEN VAN UW XL- KEUKEN
Uw droomkeuken wordt in de modernste en meest vernieuwende fabrieken vervaardigd. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De kleinste details worden nogmaals nauwkeurig nagekeken om uw droomkeuken met de meeste zorg te vervaardigen.

 

 

 

Stap 6: LEVERING & PLAATSING
Op de afgesproken datum  zal uw droomkeuken door onze eigen leveringsdienst bij u thuis worden geleverd. Onze eigen plaatsingsdienst zal uw droomkeuken komen plaatsen.
Hierbij zijn vakmanschap en perfectie de grote sleutelwoorden.

 

 

 

Stap 7: GENIETEN
En nu is het tijd om ten volle te genieten van Uw droomkeuken!!!!

XL-Keukens Hasselt

Genkersteenweg, 158

3500 - Hasselt

Tel: 011/43.43.21

Email: xl-keukenshasselt@outlook.com

XL-Keukens Genk

                                                                                     Hasseltweg,188

3600 - Genk

Tel: 089/50.25.91

Email: xl-keukens@skynet.be